Zalaszabaron

Saját házának kútjába veszett az eltűntként keresett idős férfi

Eltűntként kerestek egy idős embert, akit házának kútjában, holtan találtak meg Zalaszabaron - közölte honlapján kedden a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2013.03.12 14:48MTI

A zalakarosi rendőrőrs jelezte hétfőn a katasztrófavédelem ügyeletére, hogy Zalaszabaron eltűnt egy ember, akiről feltételezhető volt, hogy a lakóháza udvarán lévő kútba esett. A zalakarosi katasztrófavédelmi őrs egysége a kútban lévő mintegy hat méter magas vízoszlop nagy részét kiszivattyúzta, amikor megtalálta a holttestet.

Az MTI úgy tudja, hogy egy 83 éves férfi holttestét emelték ki a tűzoltók.

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI megkeresésére közölte: idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.