A vértesacsai férfi segélykiáltásai

Postásnak köszönheti életét a kútba esett férfi

A postásnő hallotta meg annak a vértesacsai férfinek a segélykiáltásait, aki kedden kora délután esett bele a kertjében lévő kútba. A súlyosan megsérült férfit a szomszédok és a székesfehérvári tűzoltók húzták ki a mélyből.

2012.10.17 12:17HavariaPress

Segélykiáltásokra lett figyelmes egy postásnő, kedden kora délután, Vértesacsán. Kiderült, hogy a kiáltások a ház kertjében lévő kútból jönnek. A nő azonnal értesítette a körzeti megbízottat, aki perceken belül a helyszínre érkezett, majd értesítette a tűzoltókat és a mentőket.

Eközben a szomszédok megszervezték a mentést, egyikük kötéllel leereszkedett a 35 méter mély kútba, és rögzítette a bajba jutott férfit. Közben a helyszínre érkeztek a székesfehérvári tűzoltók is, akik végül a szomszédok segítségével kihúzták a 25 éves, elgyengült férfit, akit a mentők súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.