Kútba esett - sikerült élve kihúzni

Az egész éjjelt kútban töltötte egy idős nő Nyírmadán!

Nem emlékszik rá az idős asszony, hogy került a kútba - sikerült őt élve kimenteni, péntek este esett bele a református temető kútjába Nyírmadán.

2010.11.13 18:50MTI - Fotó: szechenyiter - vasutag.freeblog.hu
Fotó: szechenyiter.blog.hu

Élve mentették ki a tűzoltók szombat délben azt az idős asszonyt, aki még péntek este esett bele a református temető kútjába Nyírmadán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete az MTI-vel.

A hatvan év körüli nő az esti órákban sírt gondozni indult el a temetőbe, ahonnan nem érkezett haza. Hozzátartozói még aznap elkezdték keresni, de mivel nem találták, a kutatást szombaton folytatták.

Végül a déli órákban a sírkert mintegy tíz méter mély kútjában találtak rá, amelyben szerencsére csak kevés víz volt. A tűzoltók kötelekkel és létrákkal hozták a felszínre az asszonyt, aki könnyebb zúzódásokkal szállítottak a mentők a kórházba.

A nő azt mondta, nem emlékszik arra, miként került a mélybe, a körülmények azonban azt valószínűsítik, hogy a sötétben megbotlott az alacsony kávában, és úgy esett a kútba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.