Nem kapott hitelt

A pénztárgéppel akart menekülni a rabló a boltból

Hitelbe akart vásárolni egy férfi hétfőn, egy tompai kisboltban, de az alkalmazott elküldte. A fiatalember néhány perc múlva visszatért, felkapta a pénztárgépet és azzal próbált elmenekülni.

2013.03.04 16:43Havariapress

Egy tompai kisboltba lépett be egy fiatalember hétfőn délelőtt, és hitelbe akart vásárolni.

Mikor az eladó közölte, hogy nem ad hitelt, a 25 éves férfi távozott a boltból, azonban néhány perc múlva visszatért, és felkapva a pénztárgépet el akart menekülni.

Az alkalmazott igyekezett ebben megakadályozni. A kialakult dulakodás közben a férfi végül kereket oldott a pénztárgép fiókjával, benne 18 ezer forinttal, de amint kiszaladt az utcára, belerohant egy járókelőbe. A kiabálásra felfigyelt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki a rablót elfogta.

A támadás során az eladónő könnyebben megsérült a kezén. A 25 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.