Áldozata felismerte

Cipője buktatta le a rablót

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki késsel kísérelt meg kirabolni egy fiatalembert, Encsen, február 21-én, de az áldozat ellenállt, földre döntötte támadóját, majd elmenekült.

2013.02.28 12:26Havariapress

A férfi később cipőjéről ismerte fel támadóját és értesítette a rendőrséget - értesült a HavariaPress. Február 21-én támadt rá késsel egy 23 éves férfi egy hasonló korú fiatalemberre, Encsen. 

A férfi pénzt követelt és többször áldozata felé szúrt, de annak kabátja és zsebében lévő pénztárcája felfogta a támadást, majd védekezésképpen arcon ütötte és megrúgta a rablót, mire az elesett. Ezt kihasználva a fiatalember elmenekült.
 
A megtámadott férfi feljelentésében ugyan adott személyleírást a rendőrségnek, de támadója arcát nem tudta alaposan megnézni, ellenben cipőjére jól emlékezett. Néhány nappal később a fiatalember felismerte az utcán a sportcipőt, és azonnal értesítette a rendőröket, akik elfogták a rablót. 

Kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett, valamint több korábban elkövetett hasonló bűncselekményt is beismert. A rendőrség a késes rablót őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.