32 házba törtek be

Betörőbandát fogtak a monori rendőrök

Lopás és más bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást a monori rendőrkapitányság egy banda hat tagja, egy szigetszentmiklósi férfi és annak öt ecseri társa ellen.

2013.03.01 19:46MTI

A rendőrség adatai szerint egy 36 éves szigetszentmiklósi férfi, egy 54 éves ecseri férfi, egy 49 éves ecseri nő, valamint egy 20 éves, egy 16 éves és egy 15 éves ottani fiatal tavaly novembertől a monori rendőrkapitányság illetékességi területén 32 lakóházba tört be a bejárati ajtó zárjának megrongálásával, és különböző iratokat, ékszereket, készpénzt és egyéb értékeket tulajdonítottak el. 

A nyomozók a több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt körözött férfit és társait február 20-án elfogta, őrizetbe vette, és kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.