Előállították

Gyerekeket riogatott "szerszámával"

A Készenléti Rendőrség munkatársai fogták el azt a férfit, aki Jászfelsőszentgyörgyön gyerekeket riogatott egy flóbert pisztollyal.

2013.02.23 11:34ma.hu

Jászfelsőszentgyörgyön 2013. február 22-én délután egy 9 és egy 10 éves gyermek haladt az utcán, amikor hirtelen egy nagy dörrenésre lettek figyelmesek. Akkor látták meg, hogy a férfi kezében fegyver van, amit felfelé tartva egyszer a levegőbe lőtt, szerencsére ennek során személyi sérülés nem történt.

A gyerekek szülei azonnal értesítették az egyenruhásokat, így a Készenléti Rendőrség jelen lévő egységei a Jászberényi Rendőrkapitányság beosztottaival együtt a helyszínre vonultak. Az intézkedés során az engedélyí nélkül tartott flóbert pisztolyt lefoglalták a 21 éves helybéli férfi lakásán, őt pedig előállították.

B. András ellen őrizetbe vétele mellett eljárás indult lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatta a ma.hu-t a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.