Több csoportban

Húsz határsértőt fogtak el Csongrád megyében

Több csoportban összesen húsz határsértőt fogtak el a rendőrök Csongrád megye déli részén péntekre, szombatra és vasárnapra virradóra, az illegális migránsok között akadtak, akik a nyugat-afrikai Burkina Fasóból indultak útnak.

2013.02.03 12:43MTI

Jászai Linda, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a főként Mórahalom és Röszke közelében feltartóztatott határsértők között voltak tunéziai, algériai, szír, bangladesi, afgán és pakisztáni állampolgárok is. 

Négy afgán és egy bangladesi férfi egy menetrend szerinti busszal igyekezett az ország belsejébe jutni, de lakossági jelzés alapján a rendőrök az egyik megállóban már várták őket - közölte a főhadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.