Pakisztáni és szír állampolgárok

Négy határsértőt fogtak el Kelebiánál

Négy határsértőt fogott el a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőre, a két pakisztáni és a két szír állampolgár ellen eljárást indítottak.

2013.01.25 16:41MTI

Gál Kristóf, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a járőr még csütörtökre virradóra igazoltatta a négy külföldit, akik okmányokkal nem rendelkeztek, nem tudták a személyazonosságukat és a magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni, ezért előállították őket, és eljárást indítottak ellenük.
 
A szóvivő hozzátette: a négy embert a kiskunhalasi őrzött szálláson helyezték el. A pakisztáni állampolgárok menekültstátus iránti kérelmet nyújtottak be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.