Kihallgatása folyametban van

Feladta magát a szigethalmi késelés másik gyanúsítottja

Feladta magát a rendőrségen a január 1-jén, egy szigethalmi szórakozóhelyen történt kettős késelés másik gyanúsítottja.

2013.01.24 16:32Havariapress

A 22 éves férfi kihallgatása folyamatban van - értesült a HavariaPress. A 22 éves budapesti férfi ügyvédjével együtt, csütörtökön jelent meg a rendőrségen. A férfi kihallgatása folyamatban van, a rendőrség tájékoztatása szerint, a hatósággal együttműködik.
 
Január 1-jén, a hajnali órákban késeltek meg két fiatal sportolót az egyik szigethalmi szórakozóhelyen. Mindkét áldozat életveszélyes sérülésekkel került kórházba. Egyikőjük támadóját - egy 17 éves szigethalmi fiatalembert - még aznap elfogták a rendőrök.
 
A gyanúsítottat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A másik fiatalember támadója elmenekült a helyszínről. A nyomozók - akik ötvennél is több tanút hallgattak meg - már közel jártak a másik támadó azonosításához, s elfogásához. Kihallgatásának kezdetén a magát önként feladó férfit őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.