Eszméletlenre verték

Elégedetlenek lehettek elsőre - még egyszer kirabolták

Eszméletlenre vertek egy férfit, január 15-én, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szuhogyon, majd különböző értéktárgyakat vittek el lakásából. A két fiatal rabló egy órával később újra visszament a férfi lakására, és még egyszer kirabolták.

2013.01.21 10:14Havariapress

Január 15-én délután tört rá két fiatalember egy szuhogyi férfire, saját otthonában.

A támadók az 59 éves embert eszméletlenre verték, majd a házból különböző értéktárgyakkal távoztak. Alig egy órával később a két rabló újra visszatért a férfihez, aki közben visszanyerte eszméletét, és készpénzt, telefont, élelmiszert és műszaki tárgyakat vittek el tőle.

A megfélemlített férfi nem merte értesíteni a rendőrséget, így csak másnap derült ki a bűncselekmény, amikor a kirabolt ember egyik ismerősének elmondta a történetet, és az értesítette a mentőket és a rendőrséget.

A megtámadott férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az edelényi rendőrök egy órán belül azonosították a két férfit, akiket akkor fogtak el, mikor Kazincbarcikáról tartottak hazafelé. Ruházatuk átvizsgálása, valamint a házkutatás során előkerültek az elvitt értékek.

A 18 és 19 éves fiatalemberek kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek, a rendőrök őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság el is rendelt. Az ügyben rablás miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.