Eszméletlenül találták őket

Szén-monoxid-mérgezés Szombathelyen

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítottak két eszméletlen embert Szombathelyen kedd reggel.

2012.12.25 11:10MTI

Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a mentőktől érkezett a jelzés, hogy egy Nádasdy Ferenc utcai lakásban két embert eszméletlenül találtak, valószínűleg szén-monoxid-mérgezést szenvedtek. A szombathelyi hivatásos tűzoltók perceken belül a helyszínre értek, védőruhában behatoltak a lakásba, kihozták a két embert, majd átadták őket a mentőknek - fűzte hozzá a zászlós.
 
A mentők súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba őket. A mérések szerint a lakásban magas, életveszélyes koncentrációban volt jelen a szén-monoxid - közölte Balogh Nikoletta. Hétfőn a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rudolftelepen egy 68 éves férfi halálát okozta szén-monoxid-mérgezés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.