Mire készülhetett?

Fegyverarzenált találtak egy férfinél

Lőfegyvereket, több száz lőszert és egy kézigránátot foglaltak le a rendőrök, kedden a Baranya megyei Fazekasbodán, egy férfitől.

2013.01.08 14:58HavariaPress

Állampolgári bejelentés alapján mentek ki a mohácsi rendőrök, kedden egy fazekasbodai férfi otthonába.

A házkutatás során 15 darab régi pisztolyt és puskát, 338 lőszert és egy kézigránátot foglaltak le a 42 éves embertől. A megtalált tárgyak közül több erősen rozsdás volt. A kézigránátot a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálata szállította el. A fegyvertartási engedéllyel nem rendelkező férfit előállították és őrizetbe vették, kihallgatásán elmondta a lefoglalt fegyvereket és lőszereket a település környékén találta.

Az ügyben - fegyverszakértő bevonásával - visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerrel, valamint visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntett miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.