Így oldották meg a pénzhiányt

Vérnyomáscsökkentőt vett a pár az ellopott biciklikből

Vérnyomáscsökkentőre kellett a pénz, ezért lopta sorozatban a makói cruisereket egy 27 éves apátfalvi fiatalember. A bűncselekményben 18 éves barátnője segítette.

2012.12.15 14:14MTI

Magas vérnyomásra kapott gyógyszert egy 27 éves apátfalvi fiatalember, de nem volt pénze kiváltani azt, ezért barátnőjével úgy döntöttek, hogy kerékpárokat lopnak el Makón, majd abból csinálnak pénzt. A pár először a lezáratlan kétkerekűket tolta el a makói áruházak, kerékpártárolók környékéről. Később azonban már biztosra mentek, erővágót is vittek magukkal és a zárakat levágva tekertek vissza Apátfalvára. Ott értékesítették a drótszamarakat, amelyek közül ötöt különböző címeken meg is találtak a rendőrök.

A pár ellen lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A fiatalok tucatnyi bicikli ellopását ismerték be – tájékoztatta a ma.hu-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.