1 év, 6 hónap

Felfüggesztettet kapott a szociális intézmény vezetőjét fojtogató hajléktalan

1 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a hajléktalan férfit, aki november 12-én, részegen rátámadt egy putnoki szociális intézmény vezetőjére. Az ítélet végrehajtását 3 évre felfüggesztették.

2012.11.20 15:04HavariaPress

November 12-én a déli órákban jelent meg egy 53 éves hajléktalan az egyik putnoki otthonban, ebédre. Az ittas férfi először magáról elfeledkezve beleevett egy másik ember ételébe, majd minden ok nélkül ordibálni kezdett. Amikor az intézmény vezetője felszólította a részeg férfit, hogy tartsa be a rendszabályokat, az leköpte és fojtogatni kezdte a vezetőt, közben trágár szavakkal szidalmazta. 

A hajléktalan férfi csak akkor hagyta abba a rendzavarást, mikor a rendőrség a helyszínre érkezett. A támadás során az intézmény vezetője könnyebben sérült. Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás, a férfi őrizetbe vétele mellett. A férfit bíróság elé állították, aminek eredményeképpen 1 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélték, melynek végrehajtását 3 évre felfüggesztették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.