Előzetesben a mosonmagyaróvári férfi

Bozótvágóval támadt nevelt gyerekeire a brutális férfi

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 34 éves mosonmagyaróvári férfit, akit november 10-én este, bozótvágóval támadt élettársa gyerekeire, mert azok hangoskodásukkal zavarták közös gyerekük pihenését.

2012.11.15 09:00HavariaPress

November 11-én értesítette a rendőrséget egy rémült mosonmagyaróvári nő, hogy élettársa előző este bozótvágóval támadt gyerekeire. A férfi egy 60 centiméteres bozótvágó lapjával, a nő előző házasságából született 8 éves kislány fejére ütött, majd az élével a 7 éves kisfiú lábát megvágta. A brutális férfi, a gyermekei védelmére siető asszony haját megragadta és fejét egy üvegajtóba verte.

A kisfiú sérülését kórházban látták el, ahol a nőnek azt kellett mondania, a gyerek a küszöbön esett el.

Az agresszív férfit a rendőrök lakásán fogták el, majd őrizetbe vették. Kihallgatásán azt mondta, azért támadt a nagyobb gyerekekre, mert azok zajongásukkal zavarták 1 éves, a nővel közös gyerekük pihenését. A 34 éves férfit a bíróság kiskorú veszélyeztetése, az anya és a két gyerek sérelmére elkövetett testi sértés miatt előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.