Rongálás

Eljárást indított a rendőrség a keddi vonattűz ügyében

Rongálás miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a keddi vonattűz kapcsán.

2012.11.14 11:22MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a főkapitányság szóvivője elmondta: a nyomozás kimenetele a katasztrófavédelem tűzvizsgálatának eredményétől is függ. A szóvivő nem erősítette meg azokat a lapinformációkat, melyek szerint a vasúti kocsi WC-jében eldobott csikk okozhatta a tüzet. 

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden közölte, hogy kigyulladt egy személyvonat egyik kocsija Rákoskert és Maglód között, a nyílt pályán. A lángok a WC-ben csaptak fel, onnan terjedt át a tűz a vasúti kocsira, amely teljes terjedelmében égett. A vonaton körülbelül háromszázan, a kigyulladt kocsiban hárman utaztak. Mindenkit időben leszállítottak, senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.