Késések várhatók

Kigyulladt a vécé egy Szolnokra tartó személyvonaton

Kigyulladt egy Szolnokra tartó személyvonaton az egyik kocsi vécéje. A tűzben senki nem sérült meg, Rákoshegy és Maglód között nem közlekednek a vonatok.

2012.11.13 10:59HavariaPress

Kedden délelőtt gyulladt ki egy Budapestről Szolnokra tartó személyvonat egyik kocsijában a mellékhelyiség. A lángok átterjedtek a kocsi többi részére is, de az utasoknak nem esett bajuk. A szerelvény Ecser közelében, a nyílt pályán megállt, az utasok épségben elhagyták a vonatot, míg a helyszínre riasztott tűzoltók megfékezték a lángokat. 

Az eset miatt Rákoshegy és Maglód között nem közlekednek a vonatok, az utasokat buszokkal szállítják. A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vasútvonalon jelentős, átlagosan 40 perces késésekre kell számítani. A tűzeset miatt a sülysápi elővárosi vonatok nem közlekednek. A menetrend várhatóan délután áll helyre. A vasúti kocsiban keletkezett tűz okát vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.