Elvontatták a kiégett kocsit

Mindkét vágányon járnak a vonatok Maglód és Rákoshegy között

Mindkét vágányon elindult a vasúti forgalom Rákoshegy és Maglód között, miután elvontatták onnan a kedd délelőtt kiégett vasúti kocsit.

2012.11.13 17:19MTI

A menetrend szerinti közlekedés estére helyreállhat - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Peiper Károly azt írta: a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon a jelenlegi, átlagosan 15-20 perces késések fokozatosan csökkennek.

Rákoshegy állomás közelében délelőtt kigyulladt, majd teljesen kiégett egy Szolnokra tartó személyvonat egyik kocsija. A vonalon a tűz eloltásáig nem közlekedtek vonatok, az utasokat pótlóbuszok szállították, később sebességkorlátozás mellett, egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban azt közölte: a tüzet, amely a vasúti kocsi mellékhelyiségében keletkezett, a személyzet három poroltóval próbálta eloltani, sikertelenül, a lángokat végül a fővárosi és a maglódi tűzoltók fékezték meg. Senki sem sérült meg - tette hozzá.

A rendőrség vizsgálja, hogy történt-e bűncselekmény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.