Bántalmazták

Liftben találtak rá egy életveszélyes állapotban lévő nőre

Egy fővárosi társasház liftjében találtak rá egy 45 éves nőre, akiről később megállapították, hogy életveszélyes sérüléseit idegenkezűség okozta.

2012.11.08 16:28MTI

Bényi Mónika, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője közleményében azt írta: a III. kerületi Raktár utcában található társasházban szerda éjjel talált rá a ház gondnoka az eszméletlen állapotban lévő nőre. Az asszony életveszélyes állapotban van - tette hozzá a szóvivő. Az ügyben a BRFK életvédelmi osztálya emberölés kísérlete miatt, ismeretlen tettes ellen folytatja a büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.