Élelmiszert zsákmányoltak a csuklyás rablók

Teafűért rugdostak meg egy idős nőt saját házánál

Három csuklyás férfi támadt rá egy idős, egyedül élő nőre, szombaton hajnalban. A nőt dömsödi házának teraszán összerugdosták, majd teafüveket és élelmiszert zsákmányolva, elmenekültek.

2012.10.28 14:06HavariaPress

Szombaton hajnalban, fél 2 körül támadt rá három csuklyát és kesztyűt viselő férfi, egy egyedülálló, idős nőre. Az asszonyt dömsödi házának teraszán megverték, majd amikor a földre került, megrugdosták. Ezt követően a három rabló a teraszon lévő szekrényekből teafüveket és élelmiszert zsákmányolt, majd elmenekült. A megtámadott asszony az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. A nyomozók, a helyszínen begyűjtött adatok alapján néhány óra alatt eljutottak egy 18 éves helyi fiatalemberhez, akit előállítottak. A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett. Két társát, egy 25 és egy 21 éves férfit, nem sokkal később, a délután folyamán elfogták. A rendőrség mindhárom férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. Az ügyben csoportosan elkövetett rablás miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.