Aranyakat és gyűjteményt vitt a tolvaj...

Pechére csak másolat volt az ellopott királyi koronaékszer-gyűjtemény

Kifigyelte, mikor mennek el otthonról a lakók, és bemászott a házba, ahonnan ékszereket és sok mást is elvitt. De nem mind arany, ami fénylik!

2012.10.28 11:53ma.hu

Betöréses lopásról tett bejelentést a kapitányság ügyeletére 2012. október 24-én egy lébényi asszonyt. Elmondta, hogy a délelőtti órákban, míg nem tartózkodtak otthon, egy ismeretlen átmászva házuk kerítésén úgy jutott a lakásba, hogy az egyik ablakot befeszítette, s azon bemászott.

A helyiségeket átkutatva hatszázezer forint értékben vitt el arany ékszereket, valamint egy mini utánzat királyi koronaékszer gyűjteményt. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság betöréses lopás ügyében indított eljárást ismeretlen tettes ellen – tájékoztatta a ma.hu-t a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.