Elfajult a falunap

Összesen tízen verekedtek össze Zalában, két helyszínen

A rendőrök elől autóval próbált elmenekülni négy férfi, a sofőr kivételével előzőleg a szentgyörgyvölgyi falunapon bántalmaztak egy 18 éves fiatalt; a zalaszentgróti Fő téren hat ember verekedett össze.

2012.09.30 10:23MTI

Szombat délután Szentgyörgyvölgyön, a falunapi rendezvényen bántalmazott négy férfi egy 18 éves fiatalt, aki az orvosi vizsgálat szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bántalmazott próbált elmenekülni, de támadói többször is utolérték, a helyszínre érkező rendőrök elől pedig autóval próbáltak megszökni. A gépkocsi vezetőjét tanúként, három utasát, egy 18, egy 20 és egy 24 éves helybéli férfit csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

A verésben részt vevő negyedik társuk, egy 40 éves szentgyörgyvölgyi férfit jóval korábban különvált tőlük, de a rendőrök őt megtalálták és szintén gyanúsítottként hallgatták ki. Zalaszentgróton, a Fő téren tört ki verekedés vasárnap hajnalban. A helyszínre érkező rendőrök hat férfit választottak szét, akik korábbi sérelmük miatt verekedtek össze. A 16 és 25 év közötti férfiakat előállították és csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.