Eljárás indult ellene

Majd' egy kiló kokaint találtak parfümös flakonokban egy férfinál

Kábítószerrel visszaélés miatt indított eljárást a rendőrség azzal a horvát férfivel szemben, akinek csomagjában, 6 darab parfümös flakonban, közel 1 kilogramm kokaint találtak szerdán, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

2012.09.14 16:38HavariaPress

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói munkatársai közös akció keretében fogtak el szerdán egy horvát férfit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A férfi egy Dél-Amerikai államból, Amszterdam érintésével érkezett hazánkba; csomagjának átvizsgálása során, 6 darab parfümös flakon találtak, amik közel 1 kilogramm kokainnal voltak feltöltve. A 23 éves horvát férfi kihallgatásán beismerte a bűncselekményt, ellene kábítószerrel visszaélés miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.