300 halálos adag kokain a nigériai férfi testében

Idegessége buktatta le a kapszulás drogfutárt

300 halálos adagnak megfelelő mennyiségű kokain került elő annak a nigériai férfinak a testéből, akit a Liszt Ferenc repülőtéren fogtak el a pénzügyőrök.

2012.07.23 09:24HavariaPress

A Brüsszelből érkezett nigériai állampolgárságú férfi ideges viselkedése szúrt szemet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek. Az ellenőrzés során ellentmondásos válaszokat adott a férfi, ezért további vizsgálat elvégzése mellett döntöttek. A vizsgálat során kiderült, a férfi összesen 4 darab, öngyújtó nagyságú kapszulát helyezett el a testében. A kapszulákban összesen 215 gramm kokaint találtak. Ez a mennyiség több mint 300 halálos adagnak felel meg, értéke pedig csaknem 3,5 millió forint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.