Hatalmas lángok, füstmérgezés

Tombol a tűz egy kispesti panelban

Tűz ütött ki egy panelházban a főváros XIX. kerületében, a Lehel utcában. A 3. emeleten felcsapó lángok a 4. emeletet is elborították, a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a tűzhöz.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.07.22 10:59HavariaPress

Vasárnap délelőtt, nem sokkal 10 óra után csaptak fel a lángok a XIX. kerületi Lehel utca egyik tízemeletes panelházában.

A tűz a 3. emelet egyik lakásában keletkezett, de a lángok a 4. emeletre is átterjedtek. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, a füsttel teljesen telítődött épületből mindenkit kimenekítettek.

Az elsődleges információk szerint 11 ember - hét gyermek és négy felnőtt - szenvedett füstmérgezést - őket kórházba szállították a mentők.

A lángokat a tűzoltók megfékezték, a tűz keletkezésének okát vizsgálják. A füsttel telt épületből kimenekített lakókat egy közeli iskolában helyezték el, míg a tűzoltók végeznek az utómunkálatokkal, az épület átszellőztetésével és átvizsgálásával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.