Bárhová bejuthatnak a hüllők

Vízisikló bújt a panellakás hálószobájába

Vízisiklót talált egy szegedi nő kedd este, harmadik emeleti panellakásában. Az állatot a Szegedi Vadaspark igazgatója fogta be.

2012.05.23 11:22havariaPress

Harmadik emeleti panellakásában, az ágya mögött talált egy szegedi nő, kedd este egy vízisiklót. A megrémült asszony értesítette a rendőrséget és az Orpheus Állatvédő Egyesületet. A hüllőt végül a Szegedi Vadaspark igazgatója fogta be. Azt egyelőre nem tudni, az állat hogy került a harmadik emeleti lakásba, elképzelhető, hogy a levélnyíláson dobták be, vagy a szellőzőn mászott be a lakásba. A siklót a Vadasparkba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.