A kerítésen átugrálva menekültek volna

Fiatal betörőbandát fogott a rendőrség Abán

Három fiatalkorú fiút fogtak el a körzeti megbízottak kedden kora délután Aba területén. A fiúk, miután egy betörés közben megzavarták őket, a kerítésen átugrálva menekültek.

2012.05.23 11:08ma.hu

A bejelentés nyomán helyszínre irányított körzeti megbízottak a megadott személyleírás alapján fogták el a menekülő tetteseket. Kiderült, a fiatalok megtervezték, hogy „bemennek” valahova. Őrizetbe vette őket a rendőrség.

A 15 és 16 éves sárkeresztúri fiú valamint 16 éves pusztaszabolcsi társuk nem tagadta a terhükre rótt cselekményt. Elmondták, hogy vasat akartak gyűjteni, sőt amikor elindultak abban is megállapodtak, hogy be fognak „menni” valahova. Ennek érdekében az egyik 16 éves sárkeresztúri fiatal magához vett egy vaskampót, ha nyitni kell valamit, legyen mivel. Abára gyalog mentek Sárkeresztúrról.

Az elfogott három fiatalkorúval szemben, bűnügyi őrizetbe vételük mellett a székesfehérvári nyomozók tovább folytatják a megindított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.