Kitépte az ékszereket

Idős asszonyok füléből lopott a nagykanizsai tolvaj

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a férfit, aki az közelmúltban három idős asszony füléből tépte ki a fülbevalóját, Nagykanizsán.

2012.05.22 15:49havariaPress

A támadó először május 11-én, közelített meg hátulról egy idős asszonyt, Nagykanizsán, a Fő utcánál, majd váratlanul kitépte fülbevalóját, és elszaladt. Ezután május 18-án, a Csokonai utcában, szintén hátulról támadt egy idős nőre, és kitépve fülbevalóit, elmenekült, végül május 2-én, dél körül, a Szekeres József utat a Teleki utcával összekötő közlekedőben támadt rá egy idős asszonyra, és kiszakítva fülbevalóit, a kórház felé elszaladt. A rendőrség nagy erőkkel keresi a 180-185 centiméter magas, vékony, 20 év körüli, az átlagosnál sötétebb bőrű, ápolt kinézetű férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.