Négy ember ellen indult eljárás

Egymillió forint értékű drogot fogott a rendőrség Pécsen

Összesen egymillió forint értékű kábítószert foglalt le a rendőrség egy rajtaütés és egy házkutatás során, a hétfői akciókat követően pedig négy ember ellen indított eljárást Pécsen.

2012.05.22 14:55MTI

A Pécsi Rendőrkapitányság kedden, a rendőrség honlapján közölte: két férfit és egy nőt a belvárosban, marihuána adásvétele közben, egy férfit a "további adatgyűjtést" követő házkutatáson fogtak el. Előbbieknél az értékesítésre szánt drogot, utóbbinál több tő vadkendert, más kábítószereket, és az előállításukhoz szükséges anyagokat foglaltak le. A gyorsteszt mindegyikük szervezetében kimutatta kábítószer jelenlétét.
   
A harminc év körüli fiatalokkal szemben visszaélés kábítószerrel megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyiküket őrizetbe is vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.