Leleményes volt az alkalmazott

Cetlin közölte a bankrabló, hogy fegyvere van

Megpróbált kirabolni egy pénzintézetet egy férfi a főváros VI. kerületében. Papírcetlit tett a pultra, melyen az állt, hogy fegyver van nála. A rendőrök még a bankban elfogták.

2012.05.22 14:40havariaPress

Kedden délelőtt történt a rablási kísérlet a Nyugati téren, egy pénzintézetben. A 41 éves bankrabló odalépett a pulthoz, majd egy darab papírt letéve közölte, hogy fegyvere van, s pénzt követel. A bank alkalmazottja észrevétlenül megnyomta a riasztót, s megpróbálta szóval ott tartani a férfit, míg a rendőrök megérkeznek. A helyszínre irányított rendőrök a bank előterében fogták el a férfit. Előállították, majd őrizetbe vették, kihallgatása folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.