A "vétlen lövés "

Kitárazás közben elsült a fegyver - meglőtte magát a rendőr

Kitárazás közben elsült egy vadásztól elkobzott fegyver, egy rendőr lábsérülést szenvedett Enyingen.

2012.07.10 09:40MTI

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint az enyingi járőrök hétfő éjjel Mátyásdombon egy helybéli férfivel szemben intézkedtek. Mivel az engedéllyel tartott vadászpuskáját és lőszereit a gépkocsiban szabálytalanul szállította, a rendőrök előállították.

A rendőrőrsön a lőfegyver kitárazása közben a rendőrségi közlemény szerint "vétlen lövés történt", amelynek során az egyik járőr nyolc napon túl gyógyuló lábsérülést szenvedett. A mentők Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba vitték.

A székesfehérvári rendőrkapitányság az eset körülményeinek tisztázására szakértő bevonásával vizsgálatot indított. Bővebb tájékoztatást a történtekről a vizsgálat lezárása utánra ígért ad a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.