Horgászhelyet kerestek, fémeket találtak

Aranyhal helyett vas lett a horgászok zsákmánya

Azt mondták horgászhelyet kerestek azok a tolvajok, akik egy telephelyről vas és alumínium darabokat tulajdonítottak el.

2012.05.30 11:35ma.hu

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint vas és alumínium darabokat tulajdonítottak el. A rendőrjárőr a helyszínre érkezve a bejelentőtől megtudta, hogy az asszony éppen Kesznyéten irányából közlekedett autójával Girincs felé, amikor arra lett figyelmes, hogy a családja tulajdonában lévő telephely hátsó bejáratán két férfi megpakolt kerékpárral jön ki. A kétkerekűek vas és alumínium darabokkal voltak megpakolva, nem messze egy harmadik férfi pedig gyalogosan őgyelgett a földúton. 

Az asszony számon kérte a két férfitől, hogy milyen jogon mentek be a területre. A kerékpárosok azonban nem voltak hajlandók válaszolni, hanem szó nélkül elkerekeztek. Az elsődleges helyszíni szemle és nyomkutatást követően a járőrök megkezdték a feltételezett elkövetők felkutatását.

A második helyszínen együtt igazoltatták a rendőrök a három férfit, akik meghallgatásuk során egymásnak is ellentmondóan nyilatkoztak a kérdéses cselekményről. Kis idő elteltével azonban beismerték, hogy jártak a környéken. Elmondták, hogy éppen horgászhelyet kerestek, amikor egy bozótos területen a fémdarabokra találtak. A nyomkutatás azonban megcáfolni látszott a három férfi teóriáját. Ezért a járőrök mindhármukat előállították, velük szemben lopás miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.