Nem nyilatkozik a rendőrség

Csend honol a szlovák orvos ügye körül

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nem cáfolta, hogy május 15-én holttestet találtak Hont külterületén, de a nyomozás érdekeire való tekintettel részleteket nem közölt az ügyről pénteken. Lapinfomációk szerint az akkor két hete eltűnt besztercebányai volt kórházigazgató holttestét találták meg.

2012.05.25 13:25MTI

Dankóné Nagy Éva, Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a bűnügyi nyomozás érdekeire való tekintettel az ügyről nem nyilatkoznak.
   
A Bors című lap csütörtökön azt írta, hogy Hont külterületén találták meg május 15-én az akkor két hete eltűnt Pavel Ucník meztelen holttestét, az orvost a fogazata alapján azonosították. A lap szerint Pavel Ucník május elsején azt mondta családjának, hogy üzleti találkozója van, majd nyoma veszett, és autóját azóta sem találják.
   
A Bors azt írta, a besztercebányai megyei kórház 57 éves volt igazgatója eltűnése előtt állítólag egészségügyi intézmények privatizációját készítette elő.
   
A napilap megjegyzi, hogy a szlovák sajtó egyértelműen emberölésről beszél.
   
Dankóné Nagy Éva a Borsnak csütörtökön még úgy nyilatkozott, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a férfi halálának pontos körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.