A helyszínen megsemmisítették az egyik bombát

Szó szerint majd' felrobbant a vitatkozó férfi

Délszláv és II. világháborús robbanószerkezeteket találtak egy férfinél hétfőn, Egyházasharasztiban. A tűzszerészek egy szerkezetet a helyszínen megsemmisítettek.

2012.05.24 16:51havariaPress

Állampolgári bejelentés érkezett hétfő este a rendőrségre, Egyházasharasztiban, amely szerint két férfi keveredett szóváltásba, egyiküknél pedig vélhetően délszláv háborús, valamint II. világháborús robbanószerkezetek vannak. A helyszínre érkező tűzszerészek, míg a rendőrök biztosították a helyszínt, a három robbanószerkezetből egyet a helyszínen megsemmisítettek, kettőt pedig további vizsgálatra, illetve hatástalanításra elszállítottak. Az eset során személyi sérülés nem történt. A rendőrök a férfit elfogták és előállították, ellene visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerkezettel bűntett miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.