Halálos áramütés Orosházán

Vezetéket akart lopni: agyonverte az áram

Halálos áramütést szenvedett egy férfi Orosházán, miután illetéktelenül behatolt egy trafóházba.

2012.05.08 19:01MTI

Az EDF Démász közleménye szerint a férfi egy 20 ezer voltos berendezést érintett meg. Az áramelosztóból még ki tudott jönni, az utcán összeesett, és meghalt.
   
Pengő Erzsébet rendőrségi szóvivő arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kapitányság munkatársai az EDF Démász tulajdonában lévő trafóház kapcsolószekrényében egy fázisvizsgálót találtak, amelyet az eddigi információk szerint a férfi - aki vezetékeket akart ellopni - hagyott ott.
   
Csala Gabriella, az EDF Démász kommunikációs munkatársa elmondta: a cég szolgáltatási területén többször loptak el a folyamatos áramszolgáltatáshoz nélkülözhetetlen vezetékeket, transzformátor-alkatrészeket, és fejtettek le üzemanyagtartályokat. Az áramkimaradás mellett évente ötvenmillió forintos kárt okoznak a tolvajok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.