Innen ennyit, onnan annyit kért

Jól megélt a csalásokból, amíg el nem fogták

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság többrendbeli csalás miatt folytat büntetőeljárást egy 29 éves abai férfi ellen.

2012.05.08 14:48ma.hu

A fehérvári nyomozók adatai alapján a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő férfi elfogása előtt a csalásokkal biztosította életviteléhez a szükséges anyagi fedezetet. Volt olyan sértett, akitől úgy kért kölcsön 200 000 Ft-ot, hogy azt mondta, az összeg gépkocsija lízingtörlesztésére kell. Ez azonban nem volt igaz.

Mástól szorult helyzetére hivatkozva vett át 30 000 Ft-ot. Akadt olyan, akitől térkő-szállítás illetve fa-szállítás ürügyén kért el pénzt. A megállapodásokat azonban egyik esetben sem tartotta be, és az már az összegek átvételének időpontjában sem állt szándékában. Az átvett pénzkötegeket mindegyik esetben elköltötte.
 
A rendőrök feltételezése szerint a férfi az általuk ismertté vált bűncselekményeken túl további csalásokat is elkövethetett.
 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.