Lenyúlta

Egy egész pótkocsival lóg a férfi

Se pótkocsi, se készpénz, pedig úgy volt, hogy amint értékesítette, átadja az árát.

2012.05.08 08:51ma.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy orgoványi férfi feljelentése alapján egy Bugac-Kisbugaci lakos férfi ellen, akinek ez év márciusában átadta a Mezőgép MBP 6,5 típusú szürke színű pótkocsit, azzal, hogy ő majd a pótkocsit értékesíti, és annak ellenértékét utána részére átadja, ez azonban a mai napig nem történt meg.

Az okozott kár körülbelül 500.000 forint – tájékoztatta a ma.hu-t Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.