Lúzer

Otthagyta kabátját a brutális rabló - lebukott

A bűncselekmény helyszínén felejtett kabátja buktatta le azt a férfit, aki - társával együtt - brutálisan megvert, s kifosztott egy idős asszonyt Kunhegyesen.

2012.05.08 13:56HavariaPress

Az elmúlt hétvégén támadt rá két rabló a 74 éves nőre, annak kunhegyesi otthonában. Az áldozatot úgy megverték, hogy súlyos sérülésekkel került később kórházba. A támadók készpénzt és ékszereket vittek magukkal, egyikük azonban a tetthelyen felejtette a kabátját. A kabát alapján azonosították a férfit, akit hétfőn, Budapesten fogtak el. Társát még keresik, elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.