Tűz a gyermekvasút vonalán

Képekkel! Kisvasúttal jutottak ki a tűzoltók a lángokhoz

Sok helyen lobbant fel a láng, és keletkezett tűz; többek között égett a Duna-parti nádas Csepelen, a gyermekvasút vonaláról is tüzet jelentettek.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.04.29 19:49MTI
Kattintson a képre! >>> Fotó: MTI

Lángra kapott a Duna-part menti nádas Csepelen vasárnap délután - erősítette meg az MTI értesülését a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta, az első jelzések szerint 5-10 hektáron lángol a növényzet, a sűrű fekete füstöt kilométerekről látni lehet, még Budapest belvárosából is. A tűzoltóság megkezdte az oltást.

A szóvivő közölte, hogy a gyermekvasút vonaláról is tüzet jelentettek, ide a kisvasúttal jutottak ki a helyi tűzoltók, akik - az ilyenkor szokásos módon - egy víztartályos kocsit erősítettek a szerelvény végére.

Kisdi Máté megjegyezte: nemrég éppen ezt a mentést gyakorolták a kisvasúton, ahol nem ritkák a hasonló tüzek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.