Elfogták az elkövetőket

Kisgyermekek rongálták meg a miskolci sírokat

Nagy felháborodást keltett Miskolcon, hogy az egyik temetőben több mint félszáz sírt megrongáltak. A rendőrök hamar beazonosították az elkövetőket, akik a közül a legidősebb még csak nyolc éves.

2012.04.25 11:59ma.hu

A rongálás miatt megindult eljárás során a módszeres információ és adatgyűjtés eredményeként a rendőrök eljutottak négy gyermekkorú fiúhoz, akik közül a legidősebb nyolc éves. A temető közelében lakó rongálók többek között elmondták, hogy a síremlékeket együttes erővel döntötték le, mindenféle ideológiai indíttatás nélkül, pusztán a rombolás öröme hajtotta őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.