Pótlóbuszok szállítják az utasokat

Áramütés miatt nem jár a csepeli HÉV

Megrázott az áram egy munkást, aki társával rádöntött egy fémállványt a csepeli (H7-es) HÉV felső vezetékére kedden kora délután.

2012.04.24 16:35MTI

Takács Renáta, a BKV fődiszpécsere elmondta: a baleset akkor történhetett, amikor a IX. kerületi Soroksári úton a két munkás szabálytalanul át akarta helyezni a fémállványt, s az végül a HÉV felső vezetékére esett.
   
Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének közlése szerint a huszonéves férfit könnyű sérülésekkel szállították a Honvédkórházba.
   
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábban arról tájékoztatott: a csepeli HÉV vonalán, a Boráros tér és a Lágymányosi híd állomás között kora délután egy fémállvány dőlt a felső vezetékre, s az így keletkezett elektromos ív lángra lobbantotta az aljnövényzetet. A hiba elhárításáig a teljes vonalon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.