Kifosztás

Szinte ki se lépett a kocsmaajtón, már leütötte

Kézre kerítették a rendőrök azt a férfit, aki - a gyanú szerint - leütött, majd kirbabolt egy kocsmából hazafelé tartó embert.

2012.04.14 14:01ma.hu

Egy 54 éves dunapataji férfit vett őrizetbe a Kalocsai Rendőrkapitányság, mert a beszerzett bizonyítékok szerint, a férfi április 12-én az esti órákban egy dunapataji kocsmából hazafelé tartó 68 éves férfit leütött, majd a zsebéből a pénztárcáját és a mobiltelefonját lopta el. A sértettnél 87.500 Ft volt. Rablás bűntett miatt indult eljárás az 54 éves férfi ellen - tájékoztatta a ma.hu-t Nyíkos Tamás szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.