Nem fűtöttek, inkább ittak

Kihűlt az idős asszony, míg a két férfi kocsmázott

Halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárásban vizsgálja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság annak a 75 éves asszonynak a halálát, aki a kórházba törtnő szállítást követően elhalálozott. Halálát kihűlés okozta.

2012.02.10 12:43MTI

Tegnap délben az asszony 47 éves fia hívta ki a mentőket édesanyjához, akik a nyugdíjas asszonyt alacsony testhőmérséklettel, nagyon magas cukorral – 32 – kómás állapotban szállították kórházba bezenyei otthonukból.

A rendezett családi házban élt együtt az asszony fiával és 51 éves vejével. A fűtési lehetőségek adottak voltak a család számára. A két férfi azonban az idős asszony ellátása helyett az italmérőt választotta. Így fordulhatott elő, hogy a hideg ellenére a lakásba napok óta nem fűtöttek be, ott 4 Celsius fok volt a hőmérséklet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.