Ellopták a csöveket és a mérőórát

Ömlött a gáz Nemesdéden - Majdnem tragédiát okozott a tolvaj

Csütörtökön Nemesdédről, a Református egyház tulajdonában lévő ingatlanról a gázórát és a gázcsöveteket ellopták. A helyszínen nagy erővel és hanggal tört ki a gáz.

2012.02.10 10:19ma.hu

A gázszagot erősen lehetett érezni az egész faluban. A helyszínről, ahol a kiérkező járőrökön kívül megjelentek a katasztrófavédelem és az energiaszolgáltató szakemberei is, 12 személyt kellett kitelepíteni. Őket a Polgármesteri Hivatalban helyezték el, majd a gázszivárgás megszüntetését követően visszatérhettek lakóházukba. A felügyelet nélkül hagyott házak őrzését a Böhönyei Rendőrőrs beosztottjai végezték. Az ügyben a Marcali Rendőrkapitányság lopás és közveszély okozás miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.