Emberölés kísérletével gyanúsítják

Szeghúzóval esett a vendégnek a kocsmában a hajléktalan

Emberölés kísérletével gyanúsítják azt a hajléktalan férfit, aki egy szeghúzó vassal támadt rá egy kocsma endégére Dunaújvárosban. A megvert férfi könnyű sérüléseket szenvedett, a támadó elmenekült, de elfogták

2012.03.26 15:06HavariaPress

Az eset még a múlt héten, csütörtökön este történt Dunaújvárosban, a Szent István utca egyik kocsmájában. A 45 éves, hajléktalan férfit elküldték a kocsmából, mert nagyon részeg volt. A férfi a hajléktalan szállón magához vett egy szeghúzó szerszámot, majd visszatért a kocsmába, hogy elégtételt vegyen. Egy törzsvendégre támadt rá: a vassal ütni kezdte a férfi fejét, majd - mielőtt a riasztott rendőrök a helyszínre értek - elmenekült.

A megvert férfit kórházba szállították, ahol megállapították, hogy sérülései nyolc napon belül gyógyulóak, ám az ütések számára, irányultságára tekintettel, akár élet kioltására is alkalmas lett volna a cselekmény.

A támadót keresni kezdték a rendőrök, de találták. Szombaton délután telefonált a rendőröknek az egyik szemtanú, hogy látta felbukkanni a városban a keresett férfit.

A rendőrök ezt követően elfogták a gyanúsítottat, aki kihallgatásán nem tagadta tettét. Az emberölés kísérletével gyanúsított férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.