Széleskörű felhasználás

A babakocsiba rejtette a lopott zsákmányt

Megreggelizett a sorok között, majd a babakocsiban próbált kilopni néhány dolgot egy nő.

2012.04.06 10:33MTI

Lopáson ért tetten a biztonsági szolgálat egy helybeli nőt csütörtökön délelőtt egy nagykanizsai áruházban. A sorok között az árukészlethez tartozó pizza-szeletet és csokoládét evett, majd üdítőt ivott a nő anélkül, hogy szándékában állt volna azokat kifizetni, a csomagolást pedig elrejtette az áruházban. A babakocsija tetejére terített kabát alá egy tollat és egy fél literes üdítőt is elrejtett, majd fizetés nélkül akart távozni, azonban a biztonsági szolgálat visszatartotta a rendőrök megérkezéséig, akik szabálysértési eljárást indítottak vele szemben - tájékoztatta a ma.hu-t Szabados Gábor, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.