Babakocsit tolt, megtámadta egy kutya

Súlyosan megsérült az összemarcangolt anya

Többször, több helyen megharapott egy gyermekeit babakocsiban toló asszonyt egy feldühödött német juhászkutya, szerda kora délután, Ásványrárón.

2012.04.04 14:05havariaPress

Hazafelé tartott egy gyermekeit babakocsiban toló ásványrárói asszony, szerda kora délután a sétából, amikor lakásától alig 50 méterre észrevett egy nagy testű kutyát. Hogy az ebbel a találkozást elkerülje, a nő átment a túloldalra, a kutya azonban irányt váltva feléjük tartott, majd rátámadt az asszonyra, és többször, több helyen megharapta. A feldühödött német juhászkutyát végül gazdájának sikerült lefognia. A támadás során a gyermekes asszony súlyosan megsérült, a mentők a mosonmagyaróvári kórházba szállították. Az állatorvos nyilvántartása szerint a vérengző állat utoljára 2009-ben volt beoltva, ezért elrendelte annak megfigyelését. A rendőrség a kutya gazdájával szemben súlyos testi sértés miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.