Hétvégi házakat fosztogattak

Kéttagú rablóbandát fogtak el Borsodban

Hétvégi házakat fosztogatott két férfi Mezőkövesden, a Zsóry-fürdő térségében, a gyanúsítottak egyikét előzetes letartóztatásba helyezték.

2012.04.03 13:55MTI

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kelmondta, hogy egy napon belül több bejelentés is érkezett a rendőrségre, miszerint több hétvégi házba betörtek, az épületekből jószerivel minden mozdíthatót elvittek.
   
Az eltűnt tárgyak egy részét a mezőkövesdi MÉH-telepen találták meg. A két gyanúsítottat - egy 46 éves, többszörösen büntetett előéletű férfi és 22 éves nevelt fia - beismerte tettét.
   
Az idősebb férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, társa szabadlábon védekezhet.

   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.