Kilóg a lóláb

Lódarabokat dobáltak le a szekérről Lajosmizsén

Lajosmizse határában, lovas kocsiról dobálták le ismeretlenek a korábban levágott ló maradványait. Lófejet és lólábat találtak a kiérkező rendőrök az úton. Nyomozás indult az ügyben.

2012.03.30 09:16ma.hu

Csütörtök este, bejelentés érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrsére, miszerint ismeretlenek Lajosmizse külterületén, feltehetőleg egy lovas kocsiról bomló, korábban levágott lónak a maradványait, lófejet, lábat és bordát dobtak az útra.

A kiérkező rendőrök a helyszínről azonnal értesítették az Önkormányzat illetékes munkatársait, akik a veszélyes anyagnak, hulladéknak minősülő bomló állati maradványokat elszállították. A szemlét követően a Lajosmizsei Rendőrőrs, nyomozást indított eddig ismeretlen tettesek ellen, a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűncselekményében. A beszerzett adatok és vallomások szerint a ló maradványait egy Táborfalva irányából érkezett lovas kocsiról dobálták le. A kihallgatott tanúk vallomása szerint négy, 20 év körüli férfi tette mindezt. A felkutatásuk, azonosításuk jelenleg is tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.